Gebruik

Het beheren en uitwisselen van digitale media is voor veel bedrijven een tijdrovend probleem. Vaak bevinden de media zich op diverse locaties waardoor het terugvinden en groeperen van digitale media moeizaam of onmogelijk is. Door de grootte van de bestanden zijn deze vaak niet per e-mail te versturen.

Om u een beeld te geven van de voordelen van ShareManager worden hieronder een aantal soorten gebruik beschreven.

Digitale media van uw producten of diensten beschikbaar stellen aan accounts
ShareManager ondersteunt grote bestanden die niet per e-mail verstuurd kunnen worden. U bepaalt zelf welke accounts welke bestanden zien.

ShareManager is een beveiligde website, bereikbaar vanaf elke locatie met een Internetverbinding. ShareManager biedt statistieken per bestand en account.

Uw bedrijf heeft meerdere vestigingen of afdelingen
ShareManager biedt u één centrale locatie voor de opslag en catalogisering van digitale media. De bestanden zijn terug te vinden op basis van naam, type, omschrijving, tags, account, folder en meta-informatie.

U bepaalt zelf welke medewerkers welke bestanden zien en welke medewerkers bestanden mogen toevoegen. De beheerder kan meerdere bestanden tegelijkertijd verplaatsen, van tags voorzien en aan accounts koppelen.

U fotografeert een presentatie, wedstrijd, feest, etc.
Met een PC of laptop met Internetverbinding kunt u de foto's vanaf elke locatie toevoegen aan ShareManager.

ShareManager ondersteunt collecties om overzichtspagina's met diavoorstelling en download mogelijkheid op het Internet te plaatsen.

Voor een marketing actie moet een brochure, website en advertentie gemaakt worden
De media zijn op één centrale locatie opgeslagen. U kunt snel bepalen welke bestaande media geschikt zijn op basis van folder, omschrijving en tags.

U kunt per e-mail download- en upload tickets versturen voor het eenmalig ontvangen of versturen van bestanden. ShareManager ondersteunt tags, collecties en folders om bestanden te groeperen.
 

Altijd en overal
ShareManager werkt vanaf elke locatie met een Internetverbinding en een Internet browser zonder installatie van extra software.

Uitwisselbaar en veilig
Beveiliging op gebruikersnaam en wachtwoord voor beheerders en bezoekers.

Configureerbaar
ShareManager kan qua lay-out op uw huisstijl aangesloten worden. Er zijn vier abonnementen.

Zonder grenzen
Met ShareManager kunnen grote bestanden toegevoegd, verstuurd en ontvangen worden.